Betydelsen av inteckning och Refinance

inteckningen är en säkerhet för lånet till nya investeringar, samtidigt refinansiera är återinvestering eller reparation av det rådande tillståndet i den tidigare investeringen struktur. Inteckning är säkerheten som lender of inteckning gör att låntagaren om inteckning. Inteckning i sig inte är en skuld. Det är bara en överföring av intresse för egendom till långivare som säkerhet för skuld, vanligtvis ett lån av pengar. Så ibland hänvisar till som långivarens säkerhet för sin skuld. Detta intresse överföringar från ägare till hypotekslåneinstitutens men det finns vissa villkor och bestämmelser för detta intresse som kommer att återlämnas till ägaren av fastigheten i slutet av sin mognad. Termen kommer från det gamla franska "döda löfte," uppenbarligen betyder att löftet slutar (dör) antingen när kravet är uppfyllt eller egendom tas genom utestängande eller genom att skaffa domstolsbeslut.

Därför inteckning har två komponenter, Mortgage gärningar, Deeds förtroende.

 Mortgage gärningar;

Detta är det första steget för inteckning i vilken lienee övertyga lienor för inteckning eller lån. Framgången för det här steget beror helt på lienee att hur han fullgjort sin plikt.

 Deeds of trust;

Detta steg är ofta används för att säkra återbetalning av skulder. Så de används för att skapa truster för andra ändamål.

Arbetsordning inteckning skapar en kvarstad på titeln för att den pantsatta egendomen. Lien används för säkerhet intresse som ges under en viss fastighet post för att säkerställa betalning av skulden eller betalning av vissa andra skyldigheter. Den person som beviljar kvarstad kallas lienor, han är alltid ägare till egendomen. Den person som får fördelarna med kvarstad kallas lienee. Men lien kräver nästan ett rättsligt förfarande för att förklara den skuld som ska betalas och i standard eller beställa en försäljning av egendomen att betala skulden. Det finns olika lagar för lien och de varierar från land till land. I USA och Storbritannien termen kvarstad i allmänhet hänvisar till en rad olika inteckningar (en juridisk fackterm som begränsar och effekter egendom) och skulle omfatta andra former av lån eller avgifter. I USA kvarstad avser typiskt icke besittningsrätt säkerhetsintressen. I 3: e världen eller Gemensamma länder lag termen kvarstad har begrepp som en mycket speciell typ av panten, med passiv och strikta regler för att behålla, men inte sälja egendomen till dess att skulden eller annan förpliktelse är betalt. Dessa panträttigheter vanligen tillämpas på bolån, bostadslån, billån, säkerhetspolitiska intressen och Företagsinteckningar.

Lienee roll är mycket viktig för ekonomin. De livnär sig tillbaka nästan alla sektorer av staten. De uppfyller de finansiella behoven för de olika branscher, jordbrukets sektor och tid offentliga sektorn av ekonomin. Nu för framgång och independency av ekonomin, är det mycket nödvändigt att främja den finansiella sektorn och finansiella tjänster som tillhandahålls av privata och statliga sektorn.

För varje ekonomi, är inteckningar som för två syften.

 bolån.

 Commercial Mortgage

Hypotekslån används för bostadslån utlåning till exempel; Refinance hem, bostadslån, Home vinstandelslån, Home Improvement Loan, etc. Även om den senare används för utlåning mot kommersiella fastigheter som, jordbruk lån, upprättande av kontor för berörda företag, att starta nya företag och hyra annan utrustning såsom arbete och inköp av nya maskiner och teknologi för att förbättra personliga affärer.

Det är vanligt att bostadsköp genom inteckning i varje land. Generellt mycket få personer har tillräckliga eller lämpliga besparingar eller resurser för att kunna köpa hem direkt. I länder där efterfrågan på bostad är på högsta toppen, har starka inhemska marknader utvecklades. Men det är mycket viktigt för lienor av hypotekslån som är tillgängliga, särskilt för bostadsändamål, hur han / hon till fullo kan utnyttja dem och hur de kan försäkra sig. För detta ändamål många men inte tillräckligt med information lämnas till kunden om lånet speciellt bostadslån och hem refinansiera lån från de berörda finansiella sektorn. Några gånger kund känns svårt att förstå sina regler, förordningar och regler betalning och räntor till vilka de har att göra betalningar till lienee. Fullständig medvetenhet om reglerna är det första höger om kunden .

Tag : bostadslån, Mortgage, Refinance, Home Improvement Lån, Home Equity Loans,


Article Source : http://sv.godartikkel.com/Betydelsen-av-inteckning-och-Refinance_15734/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0