Credit för personer med betalningsanmärkningar: 5 tips-00-2450

Looking att kvalificera sig för ett nytt kreditkort, även om du har betalningsanmärkningar? Det finns ett sätt att få kreditkort för personer med betalningsanmärkningar. För att kvalificera sig måste du först bli bekant med de alternativ som finns för dig. Genom att beväpna dig med rätt kunskap kommer du att öka dina chanser att omfattas av ett kreditkort - även om du har en dålig kredit poäng (eller FICO poäng).

Här är 5 tips för att få ett kreditkort, även om din kredit är inte stellar:

1. Känn din kredit värdering:

Kunskap är makt, särskilt om du försöker att kvalificera sig för ett nytt kreditkort. Du måste börja med att bli bekant med din nuvarande kredit värdering från inte bara en utan tre av de största kreditupplysningsföretag. Det finns ett antal fria webbsajter som ger dig tillgång till din kredit värdering från åtminstone en av de tre byråer. Eftersom alla de stora rapporteringen organen använda samma formel för att beräkna din kredit värdering, dina tre poäng bör vara likartade. De kommer dock med största sannolikhet varierar lite från ett organ till ett annat, och det finns inget sätt att veta vilka rapportering byrå kreditkortsföretagen du ansöka om att kommer för att kontrollera dina poäng. Jag rekommenderar starkt att få alla tre poängen.

2. Bestäm om du har bra, rättvist eller dålig kredit:

När du kontrollerar dina poäng, kommer du också få ytterligare information som talar om hur bra din poäng är. All credit betyg hamnar någonstans i intervallet från fattiga till Excellent. Om du tror att du har betalningsanmärkningar, är din poäng sannolikt dålig eller Fair, eller möjligen även Good. Under alla omständigheter måste du veta hur din poäng är beräknat enligt varje kreditupplysningsföretag. Det är fullt möjligt att ditt resultat kommer att omfattas av Poor intervallet för en byrå men anses vara rättvist med en annan.

3. Sök på nätet för bästa kortet erbjudanden:

Ett bra ställe att börja på din sökning efter ett kreditkort leverantör är online. Där kan du hitta webbplatser som kommer att konkurrera om ditt företag. Webbplatser vanligtvis ställa några enkla frågor och sedan visa vilka företag som kan utfärda ett nytt kreditkort, tillsammans med uppgifter om de villkor de skulle erbjuda. Läs det finstilta noga, naturligtvis. Även om det finns strikta lagar införts om högsta ränta ett företag kan ta betalt, även de högre prisklasserna (men ändå laglig) pris kan kosta dig mycket i det långa loppet.

4. Don "t godta det första handlar du stöter på:

Tips: hitta de bästa du kan från en webbplats, men sedan gå vidare till andra platser innan beslut fattas. Kom ihåg, du är kunden, inte tvärtom. Nöj dig inte för en mycket hög grad när ett annat företag kan erbjuda något 3-5% lägre. Kom ihåg, alla kreditkortsföretag du talar med kan få din kredit värdering från en av någon av de tre organen. Så, försök att få lånelöfte från två eller tre företag kreditkort innan han gick på ett erbjudande.

5. Överväg få ett kortfristigt lån i stället för att ansöka om ett kreditkort:

Om det av någon anledning inte kan skaffa ett kreditkort i en takt som du vill, överväga ansöker om ett kortfristigt lån istället. Kom ihåg, det är inte de höga räntorna som är dyra, utan snarare är det att tvingas betala höga räntor under en lång tidsperiod som börjar lägga upp. Kreditkortsföretag tjänar pengar när kunderna kör upp en stor balans och sedan inte betala den ner under flera månader - eller längre. Genom att ansöka om ett kortfristigt lån till rimlig ränta och sedan betala tillbaka i tid, kan du spara tusentals kronor jämfört med att ta ut samma belopp på kreditkort och försöker betala kortet ner över en lång tidsperiod.

Om du har betalningsanmärkningar och överväger ett kreditkort, gör dina läxor. Lär din kredit värdering, förstår vad det innebär, och sedan forskning ett stort antal erbjudanden innan du accepterar en. Och kom ihåg att överväga ett kortfristigt lån som ett alternativ till ett nytt kreditkort. Det kan vara ett säkrare (och billigare) bet .

 

Tag : krediter, kort, kreditkort, värdering, fattiga, kredit värdering, tre, betalningsanmärkningar, nytt, nytt kreditkort, lån, kortfristiga lån, på kort sikt, komma ihåg, ränta,

Article Source : http://sv.godartikkel.com/Credit-för-personer-med-betalningsanmärkningar-5-tips-00-2450_14046/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0