Få ett hypotekslån

inteckningslån: det är det första steget att köpa fastigheter, och med tanke på att det är en speciell några som har tillräckligt med pengar för att betala för en del av fastighet utan lån, så det finns ingen anledning för dig att känna sig ensam i denna process.

Den första sak du vill göra är att hitta en bra officer hypotekslån. Det första steget är att få redan kvalificerade. Denna process kräver att du lämna lånehandläggare med din registrering av anställning, inklusive vad din inkomst är. De i sin tur kontakt med en bank för att få en uppskattning av vad de skulle vara villiga att låna dig baserat på din inkomst.

När du har pre-examen, kan du börja verkligen era hem sökning. Du vet hur mycket du har råd för ett hem, och en Realtor ® kommer att ta dig på allvar som en potentiell köpare, och visa dig hem i din troliga prisnivå.

När du har hittat ett hem du vill kan du lägga ett bud på den, men snart måste du bli lånelöfte för en inteckning. Lånelöfte är lite annorlunda, och vanligt inte ske förrän du vet exakt hemmet du vill. En bank sedan bedöma s värde och skick i hemmet jämfört med utgångspriset, och detta bidrar till att de är villiga att låna ut dig pengar för att köpa den. Banken kommer då också att behöva mer detaljerad ekonomisk information från dig, såsom betal Män, skattedeklaration info, och hela din kredit historia. Det är här utestående skulder eller missade betalningar för saker kommer upp, och kan hindra din förmåga att få ett hypotekslån.

En annan sak som kan hindra dig från att få det lån du vill ha dyra räkningar. Till exempel, om du nyligen gjort ett stort inköp, till exempel ett fordon eller kostsamma Entertainment System, och är på en månatlig utbetalning program kommer banken att arbeta in denna mot din inkomst för att avgöra om det finns risk för de-förkastningar på din inteckningslån på grund av alltför många månatliga betalningar. Även om du är villig att äta bönor och ris för några månader tills du har betalat ner dina skulder kommer banken faktor inte att i. Det är bäst att undvika att göra ett stort köp om du funderar på att ansöka om ett hypotekslån, eller riskerar du chansen att bli avvisade.

Så om du vill börja en hemsidan sök kontakta en officer hypotekslån för att få hjälp och få redan kvalificerade första .

Tag : inteckning information, bostadslån, lån före examen, pre - godkänd inteckningar,


Article Source : http://sv.godartikkel.com/Få-ett-hypotekslån_43821/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0