Identifiera kreditkort online Bedragare

När fler och fler detaljhandel och tjänsteleverantörer fatta beslutet att sälja sina produkter på nätet för att möta efterfrågan på nätet ökar och miljoner går till utgifter varje år. Flest online begås med hjälp av stulna kreditkortsuppgifter, den vanligaste metoden är att kopiera information från återförsäljare, online eller offline. Hackare är skicklig på att bryta in i företagets databaser där de kan stjäla kunder kreditkortsinformation, tusentals åt gången. I vissa fall de anställda i stora företag har gynnats genom att sälja kreditkortsuppgifter och personliga detaljer till brottslingar. Handlare som säljer och transportera sina produkter på nätet måste ta itu med säkerheten frågan om kreditkort innehavaren och kortet inte är fysiskt närvarande vid köptillfället, (vanligen kallad CNP - kort inte idag) så handlaren måste beror på detaljerna att köparen ingångar online. Det är omöjligt för en kund för att kontrollera att köpet är legitimt. Det finns olika sätt att försöka identifiera och förhindra bedrägeri kreditkort. Nedan följer några tips som kan hjälpa till att identifiera denna typ av bedrägerier.

Varje dator har en egen unik adress som identifierar platsen för datornätverk. Detta kallas IP-adress. Du kan identifiera varifrån beställningen gjordes genom att ta reda på IP-adressen.

Var alltid försiktig order när adressen för det objekt som ska skickas till är en postbox nummer eller en vidarebefordrad adress. Google kan kontrollera en adress och ange om det är en post speditionsföretag.

Ovanliga beställningar bör alltid granskas noga. Dessa kan ansökningar om stora kvantiteter av samma produkt eller samma beställda i flera mängder. Också se upp för flera beställningar från samma kund eller order med olika namn men samma kreditkortsnummer eller samma leveransadress.

Om kunden begär det för att sändas direkt dont vara benägen att rusa igenom säkerhetskontroller för att inte förlora försäljning. Många bedragare gör det medvetet, på grund av att om de ger dig begränsad tid detaljer wont kontrolleras noggrant.

Vissa orderhantering programvara har referrer information om order så att du kan titta på vilka villkor kunden används för att hitta din webbplats. När du söker efter produkter, kommer människor att söka normalt den eller de sökord produkter marknadsförs under, när bedragare letar de kommer att vara mer benägna att söka underovernight leverans eller internationell sjöfart i stället för de sökord som förknippas med produkten.

Normalt faktureringsadressen matchar leveransadress, så om dessa skiljer noga med att kolla igenom andra detaljer anges.

Kontaktuppgifter som ibland kan skicka upp avvikelser. Håll utkik efter området / staden anges som adress och se om det riktnummer är en match. Om kunden använder en gratis e-postkonto, t.ex. Yahoo, Hotmail eller Google, vara försiktig med e-postadresser som dont matchar kundens namn.

Många bedrägliga transaktioner kan förebyggas genast med vaksamhet och en medvetenhet om vad man ska se upp för. Om du verkligen är osäker på en order aldrig slutföra transaktionen såvida du inte har gjort allt du kan för att bekräfta uppgifterna. Ibland kan detta vara en enkel e-post eller telefon för att bekräfta eller kontrollera detaljer. Om e-postmeddelanden och telefonsamtal gå obesvarade sedan automatiskt misstänksam. Som köpman, om ett kreditkort är ett bedrägeri då varorna eller tjänsterna försvinner i samband med betalningen, de avgifter för behandlingen av betalning, alla provisioner valutakonvertering och det kommer att bli ett återkrav straff. Å andra sidan, om handlarna vägra transaktioner som de misstänker de står inför risken att förlora en legitim försäljning. Merchants misstänksam mot beställningar för produkter och misstänkt stulna kreditkortsuppgifter används skall kontakta lämplig leverantör kreditkort (Visa / Amex / upptäcka, etc.) för att få den utfärdande bankens telefonnummer så kontaktar banken för att rapportera stulna kundens kreditkort.

Det finns ett antal bra webbplatser som ger anti-bedrägeri. Ett bra system kommer att skydda dig från bedrägliga transaktioner, vilket innebär mindre förluster och större vinster för din verksamhet och i slutändan gagna dina kunder .

Tag : kreditkort, bedrägeribekämpning system,


Article Source : http://sv.godartikkel.com/Identifiera-kreditkort-online-Bedragare_83700/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0